De Warmste Week

22/12/2023

3

De feestdagen staan voor de deur en zoals elk jaar staan wij als school opnieuw klaar om anderen te steunen in een periode waarin het absoluut nodig is om rond ons te kijken en aan anderen te denken. Dit jaar vlamden we mee voor het thema “opgroeien zonder zorgen”. Een thema dat ons heel nauw aan het hart ligt. We zijn er ons heel hard van bewust dat opgroeien voor kinderen niet altijd zonder zorgen verloopt, daarom zetten we ons terug in voor de Warmste Week.

Op donderdag 21 december organiseerden we opnieuw “Ons Warmste rondje”. Dit jaar beter, groter, leuker en nog warmer, want heel de scholengemeenschap van Beiresterk Onderwijs deed mee.

We liepen rondjes van +/-800 m in en door de school, via het huis van de mama van juf Marie door de turnzaal en zelfs door de kerk. Dit allemaal in een gezellige kerstsfeer met bijhorende muziekjes van jeugdhuis Thope.

Regen en wind konden onze kinderen niet deren en de sfeer niet verpesten. We zijn dan ook bijzonder trots te mogen zeggen dat wij met De Geluksvogel een bedrag van €3001 konden inzamelen voor De Warmste Week! Dankjewel aan iedereen voor de inzet, om langs te komen, om bij te dragen en om er gewoon te zijn.

Samen lieten we zien hoe 'veel kleintjes' een groot gebaar kunnen maken.

12
11
10
8
7
6
5
4
2
Video - Het Warmste Rondje
Made byBits of Love